عکس | مسابقه غذاهای رنگی در سومین جشنواره گل کلم کهریزک برگزار شد

با هدف ترویج مصرف غذاهای سالم و معرفی خوراکیهای متنوع تهیهشده از محصول گل کلم، مسابقه «غذاهای رنگی» به همت واحد امور بانوان و خانواده شهرداری کهریزک در محل برگزاری سومین جشنواره گل کلم برگزار شد.به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهرداری کهریزک، مریم شرفی، مسئول امور بانوان و خانواده شهرداری کهریزک با اعلام این خبر اظهار داشت: هدف از برگزاری این مسابقه، ایجاد فضای شاد و بانشاط در کنار معرفی توانمندیهای بانوان در زمینه آشپزی سالم و خلاقانه با محوریت محصول گل کلم است.
وی افزود: مشارکت چشمگیر بانوان شهر در این رویداد نشان از علاقهمندی آنان به سبک زندگی سالم و استفاده از مواد غذایی طبیعی دارد.
در پایان این مراسم، ضمن تقدیر از تمامی شرکتکنندگان، از نفرات برتر بهویژه رتبههای اول و دوم بهصورت ویژه تجلیل به عمل آمد.















