true
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری کهریزک حمید زمانی در سایت آرادکوه درجمع مدیران بخش کهریزک تاکید کرد: ادامه وضعیت فعلی فعالیت پلاستیک سوزها و ضایعات فروش ها در شهرها و روستاهای بخش کهریزک قابل قبول نیست و باید در سریعترین زمان ممکن زیر ساخت های لازم در سایت آرادکوه و شرایط قانونی برای جابجایی این مشاغل ایجاد شود.
وی یادآورشد: بحث انتقال مراکز غیر قانونی بازیافت و فروش ضایعات به آرادکوه تصمیم مجموعه مدیران دولتی و قضایی شهرری و بخش کهریزک است و باید به سرعت اجرا شود.
زمانی اظهارداشت: اکنون با هم فکری و وحدت رویه ای که میان هر سه قوه وجود دارد، کشور در بهترین شرایط قرار گرفته است، از همین رو هیچ بهانه ای برای تعلل در انجام مصوبات و تصمیمات پذیرفته نیست.
فرماندار شهرستان ری تاکید کرد: کهریزک در نوک پیکان آلودگی و بوی نامطبوع سایت آرادکوه قرار دارد و مردم از وضعیت کثیفی، زشتی و آلودگی موجود به شدت ناراضی هستند.
وی ادامه داد: چاره ای غیر از ساماندهی وضعیت موجود برای جلب رضایت مردم و خدمت رسانی مناسب به آنان نداریم.
زمانی تصریح کرد: تا چه زمانی باید فعالیت زباله فروش های قمصر و مجید آباد را تحمل کرد؟ بناست تا کی این روند آلایندگی ادامه داشته باشد تا بتوان تصمیمی برای جابجایی سایت آرادکوه گرفت؟ اکنون باید تصمیم قطعی و عملیاتی برای رفع مشکل مورد نظر مردم در بخش کهریزک گرفت و آن را اجرا کرد.
وی با اشاره به انشعابات قانونی فروخته شده به صنوف مزاحم فعال در بخش کهریزک در زمینه پلاستیک سوزی و ضایعات فروشی، اضافه کرد: در صورت آغاز روند جابجایی این اصناف به سرعت برق آنها قطع می شود.
بیش از یک هزار فروشنده ضایعات در بخش کهریزک فعالیت می کنند
امین بابایی بخشدار کهریزک نیز دراین جلسه با بیان اینکه مشکلات حاشیه ای سایت آرادکوه بارها تکرار شده اما با این وجود همچنان آنها پابرجا هستند، گفت: اکنون بیش از یک هزار نفر در قالب ضایعات فروشی و پلاستیک سوزی در روستاها و شهرهای این بخش فعالیت می کنند و علاوه بر زشت کردن چهره شهری، موجب نارضایتی و آزار آنان شده اند.
وی خاطرنشان کرد: اکنون کشاورزان محدوده برخی زمین ها را به اتباع واگذار می کنند و حتی برخی روستاها ساکنان زیادی از اتباع دارند که زمین های کشاورزی را برای فروش ضایعات و پلاستیک سوزی به کار گرفته اند.
بابایی تغییر لایه های جمعیتی در این محدوده را نگران کننده برشمرد و اعلام کرد: حداکثر ظرف مدت یک سال تمامی این ضایعات فروشی ها و پلاستیک سوزی ها به سایت آرادکوه منتقل می شوند.
بخشدار کهریزک بیان کرد: تمامی این مشکلات به سبب نزدیکی کهریزک به سایت آراد کوه و انتقال ضایعات برای فروش شکل گرفته و باید سایت آرادکوه تدبیری برای رفع این مشکل و بهبود شرایط داشته باشد.
وی تاکید کرد: هیچ عایدی از حضور سایت آرادکوه در نزدیکی بخش کهریزک برای ساکنان این محدوده وجود ندارد در حالی که مردم متحمل آلودگی های آن می شوند.
بابایی افزود: بیش از ۴۵ میلیارد تومان مجموعه سایت آرادکوه به شهرداری کهریزک بدهکار است .عوارضی بابت مسیر تردد خودروهای حمل زباله در محدوده این بخش پرداخت نمی کند.
بخشدار کهریزک گفت: پسماند باقی شهرها نیز به سایت آرادکوه منتقل می شود در حالی که هیچ عوارضی از این نظر به بخش کهریزک پرداخت نمی شود.
میزان نفوذ آلودگی سایت آرادکوه بررسی می شود
آرش ناصر پیرسرائی رئیس حوزه قضایی کهریزک نیز در این جلسه با اشاره به ادعای اداره محیط زیست مبنی بر نفوذ آلودگی شیرابه های سایت آراد کوه به منابع زیر زمینی افزود: تیمی از کارشناسان باید این مساله و میزان نفوذ آلودگی را بررسی کنند تا بتوان در این زمینه تصمیم گیری کرد.
وی به بحث جابجایی پسماندها به سایت آرادکوه اشاره کرد و یادآورشد: خود همین جابجایی و انتقال، آلودگی را علاوه بر سطح معابر و جاده ها، به نقاط مختلف بخش کهریزک منتقل می کند از همین رو باید این رویه برای جلوگیری از انتشار و انتقال آلودگی رویه مناسبی در پیش گرفته شود.
ناصر پیرسرائی با تاکید بر بررسی اساسنامه و اسناد ملی سایت آرادکوه خواستار تخصیص بخشی از درآمد این سایت به مدیریت آلاینده ها در بخش کهریزک شد.
بوی نامطبوع زندگی را برای ساکنان کهریزک سخت کرده است
علی کلهر شهردار کهریزک نیز در این جلسه با اشاره به انتشار مستمر بوی نامطبوع از سمت آرادکوه در شهرهای بخش کهریزک گفت: این وضعیت در کنار فعالیت ضایعات فروش ها و پلاستیک سوزها، زندگی را برای ساکنان این بخش سخت کرده است.
وی خواستار حضور یک هفته ای خانواده های مسئولان مدیریت پسماند شهرداری تهران شد و اظهارداشت: باید با شهردار تهران در خصوص مدیریت پسماند و تصمیم گیری مناسب در این زمینه، مذاکره کرد.
کلهر با اشاره به بدهی ۴۵ میلیارد تومانی سایت آرادکوه ( زیر نظر شهرداری تهران ) به شهرداری کهریزک، یکی دیگر از تبعات فعالیت سایت آرادکوه را رهاسازی سگ ها پلاک کوبی شده در شهر کهریزک و افزایش حمله این حیوانات به مردم خواند.
شهردار کهریزک گفت: تمامی سگ های ولگردی که از سطح شهر تهران جمع آوری می شوند، پس از پلاک کوبی در سایت آرادکوه و اطراف شهر کهریزک رها می شوند و این مساله علاوه بر اینکه موجب ترس و نگرانی مردم می شود، می تواند زمینه ساز انتقال بیماری ها نیز باشد در حالی که مسئولان ذی ربط در شهرداری تهران در این زمینه پاسخگو نیستند.
مانع ورود ضایعات فروش ها به محدوده کهریزک شویم
محسن قضاتلو شهردار باقر شهر بخش کهریزک نیز در این جلسه گفت: باید از اتوبان علامه عسگری مانعی برای ورود ضایعات فروشها و زباله گردها ایجاد کرد تا اجازه ورود آنان به این بخش را نداد.
وی ضمن گلایه از فروش انشعاب برخی دستگاه های خدمات رسان به ضایعات فروش ها و پلاستیک سوزها، اضافه کرد: اکنون اغلب زمین های کشاورزی در این محدوده به فعالیت این مشاغل کثیف تبدیل شده است و به راحتی نیز انشعابات مورد نیاز را از دستگاه های خدمات رسان خریداری و دریافت می کنند.
دخل و خرج آرادکوه با هم نمی خواند
محمدمهدی عزیزی مدیرعامل شرکت مدیریت پسماند شهرداری تهران نیز در این جلسه گفت: میزان درآمد سایت آرادکوه حتی کفاف نیمی از هزینه های این سایت را نمی دهد.
وی با اشاره به کاهش تولید پسماند در تهران افزود: ۱۲ میلیارد تومان سالانه فقط برای نگهداری درختان در محدوده سایت آرادکوه هزینه می شود و شهرداری در بسیاری از بخش ها به این حوزه یارانه پرداخت می کند.
true
true
https://mykahrizak.ir/?p=157393
true
true