true
فایل گفتگوی رادیویی شهردار کهریزک در رادیو تهران
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری کهریزک برنامه پل مدیریت رادیو تهران در گفتگو با” علی کلهر”، شهردار کهریزک در آستانه یک سالگی حضور وی بر مسند حوزه مدیریت شهری کهریزک اختصاص یافت.
شهردار کهریزک در اینگفتگوی زنده رادیویی با تبریک سالروز میلاد حضرت زینب کبری( س) و روز پرستار با تشریح سوابق مدیریتی و اجرایی خود در خصوص چگونگی استقرار شهرداری کهریزک در دهه هشتاد گفت: شهر کهریزک از تجمیع ۱۲ روستا در بخش کهریزک در راستای خدمات دهی بهتر به ساکنین و اهالی کهریزک تاسیس شد.
وی شهروندان کهریزک را مردمی اصیل، نجیب و ولایتمدار دانست و افزود: شهروندان کهریزک همواره علیرغممشکلات بسیار، متعهد به پیشرفت و توسعه و عمران و آبادانی شهر و کشور خود هستند.
کلهر آمار جمعیتی شهر کهریزک را در حدود ۴۰ هزار نفر طبق سرشماری سال ۹۵ مرکز آمار ایران اعلام کرد و گفت: با توجه به توسعه و پیشرفت شهر و تامین امکانات و زیرساخت ها، در حال حاضر حدود ۶۰ هزار نفر در این شهر سکونت دارند.
شهردار کهریزک فاصله این شهر را تا مرکز شهرستان ری حدود ۱۷ کیلومتر عنوان کرد و گفت: شهر کهریزک دروازه ورودی حداقل ۱۷ استان جنوبی کشور به پایتخت است و به همین دلیل، با حجم انبوهی از تردد وسایط نقلیه سبک و سنگین است.
رئیس ستاد مدیریت بحران شهر کهریزک در بخش دیگری از این گفتگوی رادیویی در پاسخ به سوال مجری برنامه در خصوص امکانات حمل و نقل موجود در این شهر اظهار داشت: با تلاش های صورت گرفته، خط یک مترو و خطوط اتوبوسرانی بواسطه تعاملات با شهرداری تهران بدلیل سرریز شدن معضلات کلان شهر تهران به کهریزک؛ راه اندازی و در حال بهره برداری است که علیرغم این امکانات،باز شهروندان در این حوزه دچار مشکلاتی هستند که در تلاش هستیم انها را به حداقل برسانیم.
کلهر شهر کهریزک را دارای فرصت های بسیاری دانست و گفت: این شهر دارای قابلیت های گوناگون سرمایه گذاری در حوزه های مختلف اجتماعی،فرهنگی،گردشگری، اقتصادی،تولیدی و خدماتی است.
شهردار کهریزک یکی از مشکلات اصلی شهروندان کهریزک در روزهای پایانی هفته را ترافیک سنگینمحورهای ورودی و خروجی این شهر بواسطه مراجعه مردم به بهشت زهرا(س) عنوان کرد و ادامه داد: می توان از اینگونه مشکلات به عنوان فرصت استفاده نمود.
وی معضل اصلی شهر کهریزک را تردد خودروهای سنگین حمل زباله بدلیل استقرار مرکز پردازش و دفن زباله آرادکوه و همچنین باراندازهای جنوب پایتخت در این شهر عنوان و تاکید کرد: حل اینمعضلات نیاز به عزمملی و استانی دارد و از توان حوزه مدیریت شهری کهریزک بدلیل محدودیت اعتبارات خارج است.
به گفته شهردار کهریزک این شهر دارای ۲۰۷۳ هکتار محدوده خدماتی شهر و ۳۸۱۵ هکتار محدوده در حریم خود است که شامل املاک مسکونی، تجاری، کارگاهی، تولیدی،صنعتی و انبارهاست.
کلهر وجود آثارباستانی همچون اولین کارخانه قند خاورمیانه ، عمارت فخرالدوله و اماکن زیارتی در شهر کهریزک را از ظرفیت های گردشگری این شهر برشمرد و گفت: مسافرین ورودی به میهن اسلامی از طریق فرودگاه بین المللی حضرت امامخمینی( ره) میتوانند با حضور در شهر کهریزک از این اماکن تاریخی دیدن کنند و این امر میتواند در حوزه گردشگری مورد توجه سرمایه گذاران اینحوزه قرار گیرد.
رییس کمیسیون عالی سرمایه گذاری شهر کهریزک با اعلامآمادگی کامل اینشهر در جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی تاکید کرد دست تمامی سرمایه گذاران را میفشاریم و با تمامتوان در خدمت توسعه و پیشرفت شهر هستیم.
کلهر در اینگفتگو در پاسخ به سوالات تلفنی تعدادی از شهروندان نگاه دنیا به شهر کهریزک را بواسطه استقرار آسایشگاه خیریه کهریزک نگاهی مثبت ارزیابی و بر نظارت بیشتر بر حوزه خدمات حمل و نقل عمومی، اصلاح کمربندی دوم تهران،کاهش دغدغه رانندگان وسایط حمل و نقل عمومی، بهسازی معابر در محدوده های صنعتی با مشارکت واحدهای صنعتی و کمک به رفع مشکلات واحدهای خدمات اجتماعی با همیاری خیرین تاکید کرد.
فایل گفتگوی رادیویی شهردار کهریزک در رادیو تهران
true
true
https://mykahrizak.ir/?p=158283
true
true