×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
true
true
داورجشنواره غذای گل کلم: غذاهاي جشنواره باكيفيت و سالم بود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری کهریزک، مريم السادات رضواني در گفتگو با ستاد خبری جشنواره گل کلم کهریزک با تقدير از شركت كنندگان در اين رويداد گفت: كيفيت غذاهاي طبخ شده متوسط رو به بالابود كه اين امر نشان از ذوق و سليقه شركت كنندگان دارد.

وی با اشاره به اينكه طعم كلم در برخي غذاها غالب شده بود، گفت: ديزاين و تزئين غذاها فوق العاده بود و مرصع پلو يكي از بهترين غذاهاي جشنواره بود. با این حال پروتكل هاي بهداشتي در تمام غذاها رعايت شده بود و اين نشان دهنده استانداردهاي بالاي بهداشتي در اين جشنواره بود.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false