true
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری کهریزک، مريم السادات رضواني در گفتگو با ستاد خبری جشنواره گل کلم کهریزک با تقدير از شركت كنندگان در اين رويداد گفت: كيفيت غذاهاي طبخ شده متوسط رو به بالابود كه اين امر نشان از ذوق و سليقه شركت كنندگان دارد.
وی با اشاره به اينكه طعم كلم در برخي غذاها غالب شده بود، گفت: ديزاين و تزئين غذاها فوق العاده بود و مرصع پلو يكي از بهترين غذاهاي جشنواره بود. با این حال پروتكل هاي بهداشتي در تمام غذاها رعايت شده بود و اين نشان دهنده استانداردهاي بالاي بهداشتي در اين جشنواره بود.
true
true
https://mykahrizak.ir/?p=159715
true
true